1. Pentru accesarea contului de student, puteți folosi formularul de autentificare de pe prima pagină a upit.ro, aflat în coloana din dreapta, secțiunea S.I.I.M.A.D.C.
  2. Puteti seta parola folosind numele de utilizator primit si butonul de Am uitat parola aflat pe pagina UPIT.ro, in coloana din dreapta, sectiunea SIIMADC
  3. Dacă la generarea contului nu a fost disponibilă o adresa de e-mail, puteți intra în cont alegând o parola din zona Alumni - Am uitat parola: https://www.upit.ro/alumni/lost, alegând la optiunea de identificare CNP în loc de Utilizator. Vă rugam ca apoi sa completați e-mailul dvs în sectiunea Optiuni - Contul meu. Mulțumim.


Aici se poate completa chestionarul necesar absolvirii.- Aici se poate face cerere de completare a fișei de lichidare sau genera fișa de lichidare deja generată și completata de administratorii UPIT, în scopul imprimării și predării la secretariat.
- Fisa de lichidare este adaugata de secretariate/biblioteca/contabilitate. Daca nu exista cont de student, se va genera automat unul la momentul adaugarii fisei.
Pentru probleme legate de funcționarea site-ului și a conturilor de studenți ne puteți contacta aici:


Inapoi