Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Finalizare studii 2020-2021

REZULTATE examen final iulie 2021

Examenul de finalizare a studiilor de master se susține în luna iulie, în perioada stabilită în Structura anului universitar, aprobată anual de Senatul UPIT. 

Data susținerii examenului se stabilește anual, prin avizarea în Departament și Consiliul FSESSP, fiind aprobată de Senatul UPIT.

 

EXAMEN DE DISERTAȚIE IULIE 2021 - CALENDAR

 

28.06.- 02.07.2021 - înscrierea la examenul de disertație la secretriatul facultății

 

05.07.2021 – 06.07.2021 - probă orală online - susținere examen de disertație 

examenul se va desfășura online, pe Skype

 

Examenul de finalizare a studiilor de master constă în susţinerea lucrării de disertaţie – probă orală; susținerea este publică.

Pe perioada stării de urgență, alertă și până la eliminarea restricțiilor privind adunările publice, examenul de finalizare a programelor de studii de masterat constă în susţinerea lucrării de disertaţie – probă de evaluare orală online, utilizând platforma educaţională/de comunicare online anunţată.

 

PROPUNERI TEME DISERTAȚIE 2020-2021

 

Data afișării temelor de Licență/Disertație: 26.06.2020

Termenul limită pentru alegerea temei și a coordonatorului lucrării de Licență/Disertație și semnarea contractului între student/masterand și coordonatorul lucrării de Licență/Disertație: 30.10.2020

Notă: Nu vor fi acceptate încălcări ale acestor termene!

Studenții pot propune și alte teme, dar vor fi discutate cu profesorul coordonator.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.