Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Informații studiul european EUROSTUDENT VIII

În perioada următoare – martie-mai 2023 –, România va participa, prin Ministerul EducaÈ›iei, pentru a È™asea oară, la studiul european EUROSTUDENT.

Cercetarea îÈ™i propune să asigure sprijin în creÈ™terea capacității de colectare È™i monitorizare a datelor privind situaÈ›ia socială È™i economică a studenÈ›ilor, iar rezultatul va oferi o perspectivă comparativă la nivel european ce va contribui È™i la îmbunătățirea propriului sistem de învățământ superior.

Pe această cale, vă informăm asupra faptului că studenÈ›ii Universității din PiteÈ™ti de la ciclurile de licență È™i masterat vor primi, sub coordonarea UEFISCDI, pe adresele de e-mail instituÈ›ionale, un chestionar cu privire la condiÈ›iile de studiu È™i de viață în cadrul comunității UPIT.

Mai multe informaÈ›ii cu privire la studiul Eurostudent ÎN ROMÂNIA: 

STRUCTURA CHESTIONARULUI EUROSTUDENT VIII 

CONÈšINUTUL CHESTIONARULUI EUROSTUDENT VIII

SINTEZA STUDIULUI EUROSTUDENT VII - ROMÂNIA  ­ 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.